Продавець Інтернет-магазин "Хозгород" розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
948 відгуків
+380 (50) 026-92-10
+380 (96) 939-46-32
"ХОЗГОРОД" - інтернет-магазин
Кошик

Коптильня велика 2.0 мм

1 620 

  • Немає в наявності
Коптильня велика 2.0 мм
Коптильня велика 2.0 ммНемає в наявності
1 620 
+380 (50) 026-92-10
  • +380 (96) 939-46-32
+380 (50) 026-92-10
  • +380 (96) 939-46-32
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Коптильня гарячого копчення       

Коптильня битова з гідрозатвором призначена для гарячого копчення і тушіння м’яса, птиці, риби та овочів у домашніх умовах або на вулиці. Цей виріб поставляється в повністю зібраному і укомплектованому стані.

 

 

Послідовність при застосуванні:

 

1).  Перед першим використанням коптильні провести мийку внутрішніх поверхонь малою кількістю води і м’яким мильним розчином або харчовою содою за допомогою губки або щітки. Решітки, піддон треба вийняти і вимити в раковині або тазу.

 

2).  Щоб остаточно очистити коптильню від слідів консервації, виробництва і миття слід протягом 20 хвилин «прокалити» коптильню.

 

3).  За рецептом замаринувати продукти.

 

4).   Встановити коптильню над місцем, де буде вироблятися нагрів.

 

5).  Підпаліть вогонь (ввімкніть плиту).

 

6).  Перед завантаженням продуктів прогрійте коптильню зі знятою кришкою протягом 10-15 хвилин.

 

7).  Насипте на дно невеликим шаром (1-1,5 см) рівномірно ольхову щіпу або щепу фруктових дерев.

 

8).  Встановіть в коптильню піддон і решітку (-ки) з продуктами. Продукти слід розміщувати на ґратках, утворюючи між ними відстань для достатньої циркуляції тепла.

 

9).  Закрийте кришку.

 

10).  Налийте воду в борозну гідрозатвора на висоту 8-10 мм.

 

11).  Додайте вогонь або знову увімкніть плиту і нагрійте коптильню до потрібної для цих продуктів температури.

 

Не коптіть при високій температурі, що може призвести до витаплювання жирів та пересушування продукту. Рекомендуємо коптити при температурі до 170 градусів.  При копченні в приміщенні необхідно на трубку-відвод одягнути шланг, кінець якого виведіть за межі приміщення через вікно або витяжку на кухні. Продавець не може встановити час, який потрібен для копчення кожного конкретного виду і об’єму продуктів.

 

12). Отримайте готові страви!

 

Після використання всі деталі коптильні потрібно  почистити від копоті, використаної щіпи та залишків продуктів жорсткою щіткою, протерти насухо.

 

Не чіпайте зовнішню поверхню до повного охолодження.

 

Не залишайте коптильню без нагляду під час приготування їжі.

 

Не допускайте дітей до гарячої коптильни.

 

Зберігати у закритих і сухих приміщеннях.

 

 

Більше товарів на https://hozgorod.com.ua

 

Характеристики
Габаритні розміри
Вага15 кг
Довжина коптильні530 мм
Ширина коптильні320 мм
Висота коптильні400 мм
Основні
Країна виробникУкраїна
МатеріалСталь
КонструкціяЦілісна
ФормаПрямокутна
Джерело теплаВідкритий вогонь
Товщина матеріалу2 мм
СтанНовий
Кількість рівнів коптильні2
Тип копченняГаряче
Разове завантаження коптильні43013 (кг)
Тип коптильніДеревна
Джерело димуТріска
Розміри коптильної камери
Висота240 мм
Ширина270 мм
Довжина460 мм
Комплектація
Решітка для продуктів2 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 620 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner