Продавець Интернет-магазин "Хозгород" розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
180 відгуків
Інтернет - магазин "Хозгород"
+380500269210
+380969394632
  • 1
  • 2
  • 3

Коптильня велика з нержавіючої сталі

  • Немає в наявності

2 000 грн.

+380500269210
  • +380969394632
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Коптильня велика з нержавіючої сталі
Коптильня велика з нержавіючої сталіНемає в наявності
2 000 грн.
+380500269210
  • +380969394632

Опис

Коптильня гарячого копчення      

Коптильня побутова з гідрозатворів призначена для гарячого копчення і гасіння м'яса, птиці, риби і овочів в домашніх умовах або на вулиці. Даний виріб поставляється в повністю зібраному та укомплектованому стані.

Послідовність при застосуванні:

1) Перед першим використанням коптильні провести миття внутрішніх поверхонь малою кількістю води і м'яким мильним розчином або харчовою содою за допомогою губки або щітки. Решітки, піддон слід вийняти і вимити в раковині або тазу.

2) Щоб остаточно очистити коптильню від слідів консервації, виробництва та миття слід протягом 20 хвилин «прожарити» коптильню.

3) Замаринувати продукти згідно з рецептом.

4) Встановити коптильню над місцем, де буде проводитися нагрівання.

5) Розпаліть вогонь (включіть плиту).

6) Перед завантаженням продуктів прогрійте коптильню зі знятою кришкою протягом 10-15 хвилин.

7) Насипте на дно невеликим шаром (1-1,5 див) рівномірно вільхову тріску або тріску фруктових дерев.

8) Встановіть в коптильню піддон і ґрати (-ки) з продуктами. Продукти слід розміщувати на решітках, передбачаючи між ними відстань для достатньої циркуляції тепла.

9) Закрийте кришку.

10) Налийте воду в борозну гідрозатвори на висоту 8-10 мм.

11) Додайте вогню або знову увімкніть плиту і нагрійте коптильню до необхідної для цих продуктів температури.

Не коптите при підвищеній температурі, що може призвести до вытапливанию жиру і пересушування продукту. Рекомендуємо коптити при температурі до 170 град. При копченні в приміщенні необхідно на трубку-відвід надіти шланг, кінець якого виведіть за межі приміщення через вікно або витяжку на кухні. Продавець не може вказати час, який необхідно для копчення кожного конкретного виду та обсягу продуктів.

12) Отримаєте готові страви!

Після використання всі деталі коптильні потрібно почистити від кіптяви, використаної стружки і залишків продуктів жорсткою щіткою, протерти насухо.

 

Заходи безпеки:

Не чіпайте зовнішню поверхню до повного охолодження. Не залишайте коптильню без нагляду під час готування. Не допускайте дітей до гарячої коптильні. Зберігати в закритих і сухих приміщеннях.

 

Більше товарів на https://hozgorod.com.ua

Характеристики

Основні
Країна виробникУкраїна
ФормаПрямокутна
МатеріалНержавіюча сталь
Товщина матеріалу1.6 мм
Кількість рівнів коптильні2
Тип копченняГаряче
Разове завантаження коптильні43013 (кг)
Джерело теплаВідкритий вогонь
Джерело димуТріска
СтанНове
Розміри коптильної камери
Довжина460 мм
Ширина260 мм
Висота260 мм
Габаритні розміри
Вага10.9 кг
Довжина коптильні510 мм
Ширина коптильні300 мм
Висота коптильні320 мм
Користувальницькі характеристики
Виробникр. Харків

Інформація для замовлення

  • Ціна: 2 000 грн.